#9 Interview met Annemieke Bosman

Afgelopen vrijdag 20 april jl. heb ik een interview gehouden met Annemieke Bosman. Ze is sinds begin deze maand begonnen als kerkelijk werker in de Alexanderkerk. Ze is dus een collega van mij.
Dit gesprek is een nadere kennismaking. In het kerkblad van de kerk heeft ze al veel verteld. Daarom ga ik meteen met haar de diepte in.
Wil je meer van haar weten? Annemieke onderhoudt een blog-website met mooie teksten over een boeiend leven, klik hier

Het interview heb ik opgenomen met de vergaderapp Zoom. Annemieke zat in haar huis in Haastrecht en ik in mijn studeerkamer op Katendrecht (Rotterdam) De geluidstrack heb ik in mijn podcast opgenomen. De beelden van het interview kun je vinden op het YouTube-kanaal van de Alexanderkerk, klik hier.

Veel luisterplezier!
Robert-Jan van Amstel, 26 april 2020

#9 Interview met Annemieke Bosman

Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: