#9 Interview met Annemieke Bosman

Afgelopen vrijdag 20 april jl. heb ik een interview gehouden met Annemieke Bosman. Ze is sinds begin deze maand begonnen als kerkelijk werker in de Alexanderkerk. Ze is dus een collega van mij. Zij zal zich vooral bezighouden met het ouderenpastoraat. Dit gesprek is een nadere kennismaking. In het kerkblad van de kerk heeft ze al veel verteld. Daarom ga ik meteen met haar de diepte in.
Wil je meer van haar weten? Annemieke onderhoudt een blog-website met mooie teksten over een boeiend leven, klik hier

Het interview heb ik opgenomen met de vergaderapp Zoom. Annemieke zat in haar huis in Haastrecht en ik in mijn studeerkamer op Katendrecht (Rotterdam) De geluidstrack heb ik in mijn podcast opgenomen. De beelden van het interview kun je vinden op het YouTube-kanaal van de Alexanderkerk, zie hieronder.

Veel luisterplezier!
Robert-Jan van Amstel, 26 april 2020

Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Op YouTube kun je met beeld en geluid het interview beluisteren:


Geef een reactie

Aantal bezoekers sinds april 2020

  • 3.175

Categorieën

Over mijn podcast-site

Het podcasten heb ik ontdekt aan het begin van de coronacrisis in 2020. Ook op deze manier probeer ik mensen te bereiken die op zoek zijn naar een goed verhaal, bezinning, en bemoediging.

(c) Deze website wordt onderhouden door Robert-Jan van Amstel.
Op alle teksten/afbeeldingen/geluidsbestanden berust copyright, tenzij de bron uitdrukkelijk is aangegeven.

%d bloggers liken dit: